Loading…
0800 – 222 32 56
Keizersgracht 391A , 1016 EJ Amsterdam

Uit en Aanbouw

Uit- en Aanbouw

Is uw woning toch een beetje te klein geworden en is een serre dé oplossing? Of wilt u een garage voor uw auto? Als de ruimte er is, waarom zou u deze dan niet benutten? Naast al onze gespecialiseerde dakwerkzaamheden, bieden we u ook de mogelijkheid voor het plaatsen van aanbouw of uitbouw. Een aanbouw kan in allerlei vormen. ABCbouwservice biedt een serie uitbouw mogelijkheden, zoals het plaatsen van aan/uitbouwen, serre`s, veranda`s schuren en tuinhuisjes. Maar u kan ook andere wensen hebben. Daar bieden wij als bedrijf maatwerk.

Wilt u hierover informatie? Neem dan contact met ons op en wij kunnen dan een afspraak maken om de diverse mogelijkheden, de kosten en het tijdsbestek met u door te nemen. Zulke aanbouw en uitbouwen kunt u echter niet zomaar bouwen. Na het overleg met u over wat u wilt, zal een gespecificeerde bouwtekening worden gemaakt en met uw instemming zullen we met de aanbouw of uitbouw starten.

Open haard plaatsen

Wilt u thuis genieten van een open haard vuur? ABCBouwservice kan u adviseren en uw open haard realiseren. Overweegt u een open haard te laten bouwen in uw huis? Twijfel niet en neem contact op met ABCBouwservice voor een offerte op maat!